طلایاب گنج یاب فلزیاب
مقالات در مورد فلزیاب

تفاوت فلزیاب،طلایاب و گنج یاب چیست؟

۵
(۱)

تفاوت فلزیاب،طلایاب و گنج یاب 

 

در این مطلب میخواهیم در مورد تفاوت فلزیاب،طلایاب و گنج یاب مسائلی را بیان کنیم .ادامه ی مطلب را  همراه ما باشید

فلزیاب:

فلزیاب فقط قادر به شناسایی فلز در زیر زمین است و نمیتواند نوع فلز را شناسایی و تفکیک کند.

GARRETT ATX

طلایاب :

طلایاب بر خلاف اسم خود به دستگاهی گفته میشود که علاوه بر مشخص کردن فلز قادر است نوع فلز از بابت آهن و غیر آهن بودن را مشخص کند . به طور خیلی ساده دستگاه طلایاب برای پیدا کردن گنج ها و اشیای قدیمی استفاده می شود.در واقع بیشتر به دلیل اینکه از این دستگاه های برای پیدا کردن  طلا و یا  یافتن سکه های طلای مدفون شده در زمین استفاده میشوند به دستگاه طلایاب معروف شده اند .

گنج یاب Legacy 3500

گنج یاب :

گنج یاب به دستگاهی گفته می شود که علاوه بر شناسایی فلز قادر است با ارزش یابی ،ارزش دار بودن یا به عبارتی طلا یا غیر طلا بودن فلز را مشخص کند.

 

معدن یاب:

فلزیاب های جی پی آر که در دسته دستگاه های معدن یاب قرار دارند کاملا شبیه رادار عمل میکنند یعنی موج رادیویی با سرعت ۱۰ تا ۱۰۰۰ مگاهرتز ارسال شده و در عمق به فلز برخورد کرده و برمیگردد و شروع به تشابه سازی میکنند.

 

تفاوت نقطه زن و شعاع زن:

یک فرد موفق در کاوش با تمام امکانات وارد میدان می شود تا بدون خطا و اتلاف هزینه به هدف خود برسد.زمانی که وارد میدانی می شوید که حتی محدوده تقریبی هدف مورد نظر را نمی دانید باید از فلزیاب شعاع زن استفاده کنید تا اول محدوده تقریبی هدف به دست بیاید بعد با دستگاه نقطه زن موقعیت تعیین شود.

فلزیاب نقطه زن:

همان طور که از نام این دستگاه مشخص است، فلزیاب نقطه زن برای مشخص کردن نقطه دقیق هدف در زیر زمین است که پس از شعاع زنی هدف مورد نظر و پیدا کردن محدوده تقریبی هدف باید به کمک یک فلزیاب نقطه زن مکان دقیق هدف را مشخص کرد. از انواع مختلف این نوع دستگاه می توان به فلزیاب های VLF، PI، BFO و نقطه زن های دستی کوچک نام برد.

فلزیاب شعاع زن:

ردیاب و شعاع زن در کل یک معنی و کارایی را دارند وظیفه ی ردیاب یا شعاع زن مشخص کردن محدوده احتمالی وجود فلز(مثلا در یک هکتار از زمین کدام محدوده امکان وجود گنج هست ) می باشد که دارای خطای بسیار بالایی نسبت به دستگاه های دیگر می باشند ردیاب به مدل های مختلفی تقسیم بندی می شوند که حداقل خطای این دستگاه ها ۴۰ درصد است

امتیاز به مقاله

میانگین امتیازات ۵ / ۵٫ تعداد امتیازات ۱

اولین نفری باشید که امتیاز می دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =