فلزیاب دیجی کالا
فلزیاب دیجی کالا یا همان کیت فلزیاب دستگاهی است که در سایت دیجی کالا به فروش می رسد اما در واقع این دستگاه چه چیزی است؟ اخیرا اکثر کاربران سوال هایی در مورد این دستگاه دارند که آیا فلزیاب دیجی کالا ارزش خرید دارد یا نه؟ و یا چه تفاوتی با دیگر فلزیاب ها دارد؟ در این مقاله سعی کردیم بیشتر سوالات را پاسخ دهیم پس تا آخر مقاله همراه ما باشید.
امروزه شرکت های زیادی در سراسر جهان دست به طراحی و ساخت انواع مختلف دستگاه های فلزیاب و طلایاب زده اند و سیستم های بسیار پیشرفته در مدل ها و قابلیت های مختلف روانه باز کرده اند.
در این فلزیاب ها از جدیدتربن و به روزترین تراشه ها و میکروکنترلرهای الکترونیکی استفاده شده است و معمولا زمان و هزینه ی زیادی صرف ساخت آنها می شود.
این دستگاه ها می توانند تا اعماق زمین نفوذ کرده و بسته به سیتسم کاری خود انواع فلزات با ارزش و بی ارزش را شناسایی کنند و به صورت هشدار صوتی و یا تصویری نمایش دهند.
اما در این میان هستند مدل هایی که صرفا برای تفریح و گذراندن وقت به وسیله شرکت های متفرقه ساخته شده و نباید انتظاری بیشتر از جنبه سرگرمی از آن ها داشت!
کیت های فلزیاب و گنج یابی که در بهترین حالت حساسیت ۱۰ سانتی متری به فلزات از خود نشان می دهند و شبیه برنامه های فلزیاب گوشی های هوشمند عمل می کنند.
در واقع سازندگان این کیت ها با استفاده از دانش کم خریداران و با بزرگنمایی زیاد، کاربر را مجاب به خرید می کنند
برای مشاهده فلزیاب آلفا الکترونیک روی لینک کلیک کنید.
فاکتور های مهم برای خرید فلزیاب
اولین فاکتوری که در خرید یک وسیله یا هر چیز دیگری بررسی می کنیم، معمولا فاکتور قیمت است.
قانون اول در تولید یک وسیله قانون عرضه و تقاضا است و زمانی قیمت یک محصول کاهش پیدا می کند که تقاضا برای خرید آن کم باشد و آن محصول در تیراژ بالا تولید شود
با توجه به اینکه تولید دستگاه ها و کیت های فلزیاب اصلی در سراسر دنیا به صورت محدود انجام می شود و هیچ دستگاه فلزیابی به صورت انبوه تولید نمی شود( گاهی فروش سالانه برخی از شرکت های تولید کننده فلزیاب در جهان به ۵۰۰۰ عدد هم نمی رسد)، قیمت این دستگاه ها معمولا بالاست و قابل مقایسه با سایر لوازم الکترونیکی که به به صورت انبوه تولید می شوند نیست و نمی توان انتظار کاهش قیمت محسوسی را در این زمینه داشت.
همچنین مسئله بعدی در مورد قطعات مصرفی در دستگاه های فلزیاب و گنج یاب است که با سایر لوازم خانگی و الکترونیکی قابل مقایسه نیست و دلیل آن هم واضح است چون این دستگاه ها معمولا از نظر تکنولوژی سطح بالایی دارند.
قطعاتی که در این دستگاه ها استفاده می شوند اغلب ویژگی های خاص و پیشرفته ای دارند که توسط شرکت های انگشت شماری برای مصارف نظامی مانند ساخت پهپادها و … استفاده می شوند و به این علت قیمت تمام شده این دستگاه ها نیز افزایش پیدا می کند.
البته ناگفته نماند که در قیمت دستگاه های فلزیاب و طلایاب فاکتور های دیگری نیز موثر هستند از جمله قدرت عمق زنی، دقت کاوش، حذف ذرات، قابلیت تفکیک و اسکن و …
مشخصات فلزیاب دیجی کالا
قیمت فلزیاب دیجی کالا بسیار نا چیز است. در مورد فلزیاب ها و کیت های ارزان قیمت، معمولا افراد آماتور با گشت و گذار در اینترنت در مورد فلزیاب، به کیت ها و مدارات فلزیاب از پیش ساخته شده ای می رسند که در فروشگاه هایی همانند دیجی کالا به فروش گذاشته شده اند.
این افراد چون دانش و اطلاعات کافی در زمینه دستگاه های فلزیاب و گنج یاب و توانایی های آن ندارند دست به خرید کیت فلزیاب دیجی کالا می زنند.
این کیت ها همانطور که از قیمت بسیار ناچیز آنها بر می آید فقط و فقط برای سرگرمی و تفریح نوجوانان ساخته شده اند و انتظار بیشتر داشتن از آن ها کاملا اشتباه هست!
اگر شماتیک یکی از بهترین این کیت ها را بررسی کنیم به این نتیجه می رسیم که طراح آن هدفش پیدا کردن و کشف فلزات نبوده و تنها سود آوری و درآمدزایی برایش اهمیت داشته است.
با تست و بررسی عملی این مدارات نیز متوجه خواهیم شد که قادر به شناسایی نهایتا ۲ تا ۱۰ سانتی متری هستند و صرفا جنبه تفریحی برای کودکان و نوجوانان از طریق پنهان کردن یک فلز زیر فرش و پیدا کردن آن دارد و هیچ گونه کاربردی برای کشف فلزات زیر خاک نخواهد داشت.
جای تعجب بسیاری هست که برخی از سایت ها این مدارات را به اسم طلایاب و گنج یاب و فلزیاب به فروش می رسانند و باعث تلف شدن وقت و هزینه کاربران خود می شوند!
در واقع دستگاه گنج یاب به دستگاهی گفته می شود که علاوه بر توانایی شناسایی و آشکار سازی فلزات زیر خاک، توانایی تفکیک فلزات به دو گروه با ارزش و بی ارزش را نیز دارد.
تفکیک آهن و غیر آهن :
این نوع تفکیک بیش از ۳۰ سال است که در دستگاه های پالسی و VLF وجود دارد و اولین بار توسط شرکت فیشر آمریکا ابداع شد. در این نوع تفکیک دستگاه طلایاب قادر است آهن را از بقیه فلزات جدا کند و قادر نیست که فلزاتی غیر مغناطیسی را از هم جدا کند و همانطور که از اسم این تفکیک پیداست فلزات غیر آهنی شامل تمامی فلزات به غیر از آهن می شود.
تفکیک با ارزش و بی ارزش :
در این نوع تفکیک فلزاتی همچون طلا، نقره، مس، استیل وآلومینیوم جز گروه فلزات با ارزش و فلزاتی همچون آهن و چدن و مفرغ و برنز و گالوانیزه جزو گروه فلزات بی ارزش قرار می گیرند این نوع تفکیک از سال ۲۰۰۲ اختراع شده است و هم اکنون نیز ۹۰% دستگاه ها این نوع تفکیک را دارند
تفکیک JUST GOLD :
تفکیک Just Gold فلزیاب روش جدیدی است که از ۲ سال پیش در بعضی از دستگاه های پیشرفته گنج یاب به کار رفته است در این نوع تفکیک، دستگاه فلزیاب فقط فلز طلا را به عنوان با ارزش شناسایی می کند و فلزاتی همچون مس، آلومینیوم، برنز و آهن و …. را به عنوان فلزات بی ارزش تشخیص می دهد
کیت ها و مداراتی که که در واقع با قیمت های بسیار پایین به فروش می رسند به هیچ عنوان چنین تکنولوژی هایی را در خود ندارند و فقط حساسیت چند سانتی متری به فلز بیرون از خاک دارند.