طلایاب گنج یاب فلزیاب
علائم شناسی و دفینه

با ارزش ترین گنج گمشده جهان

۳
(۲)

با ارزش ترین گنج جهان

هر انسانی در باطن و سرشت خود همیشه علاقمند به پیدا کردن گنج و طلا است. حال همیشه گنج انسان ها، بحث مادیات نیست ولی گنج پنهانی که امروز می خواهیم درباره ی آن صحبت کنیم، بزرگ ترین گنج ایران است که دارای ویژگی های جالبی است. این گنج ایرانی هم پیدا نشده است، هم احتمالابا ارزش ترین گنج است و هم داستان عجیب و غریب به همراه خود دارد. در ادامه مطلب همراه ما برای راز این گنج عظیم همراه باشید( اگر نیازبه مطالعه در مورد دستگاه های فلزیاب دارید به صفحه فلزیاب رجوع کنید)

اگر در فضای اینترنت، با ارزش ترین گنج جهان را سرچ کنید، خواهید دید که یک گنجینه ی بسیار بزرگ را در خود کم دارد و آن بزرگ ترین گنج ایران است که گم شده و هنوز هم پیدا نشده است! برخی ازباستان شناسان  می گویند که این گنجینه ممکن است که بزرگترین گنج زمان در جهان هم باشد و بی شک در ایران مدفون شده است و سرنوشتی که ما از آن سراغ داریم، این است که یکی از بزرگ ترین گنج های پیدا نشده و موجود در جهان است. حال به نظر شما این گنج مدفون در کجای ایران است؟؟!! بر اساس اطلاعات و شواهد تاریخی، بزرگ ترین گنج ایران یا گنجینه ی پادشاه بزرگ ایرانیان در زمان سلسله ی هخامنشیان، داریوش سوم هخامنشی که در بین سال های ۳۸۰ تا ۳۳۰ قبل از میلاد  زندگی می کرده است، شاید بزرگ ترین گنج تمامی دوران ها در سراسر جهان باشد.این گنج بسیار بزرگ از دوران ایران باستان که در دست پادشاهان هخامنشی بوده است سرنوشت نامعلومی دارد. می گویند که بخشی از این گنج را امپراتور مقدونیه، اسکندر کبیر که در بین سال های ۲۳۲ تا ۳۵۶ قبل از میلاد مسیح می زیسته است، زمانی که در سال های حدود ۳۳۰ قبل از میلاد به قلمروی پادشاهی هخامنشیان حمله  کرده به چنگ خود اورده و از ایران برده است.

گنج داریوش

این گنجینه های با ارزش از شهرهایی مثل  شوش، ایسوس (شهر مرزی ترکیه)، دمشق و تخت جمشید غارت کرده است. اسکندر مقدونی تنها در بخش تخت جمشید با خود ۱۰۰۰ تن طلا و جواهرات با ۵۰ کاروان بزرگ از حیوانات بارکش برده است

باستان شناس دیودیر، درباره ی یورش اسکندر به ایران این گونه می گوید که پس از یورش اسکندر به ایران و نابودی و تاراج ثروت های ایرانیان و خراب کردن شهرهای اباد ، اسکندر مقدونی گنج های حاصل از تمام گنج خانه های تسخیر شده در ایران را بر بیش از ۳ هزار شتر بارکش و ۱۰ هزار جفت قاطر که در مجموع بیش از ۲۳ هزار حیوان بارکش می شود را سوار بر کشتی کرد و به کشور خود برد.

گنج گمشده داریوش

 

بر اساس یافته های تاریخی ، وقتی که اسکندربه مصر لشکر کشی کرد، دستور داد که سپرهای حفاظتی سربازانش را با نقره ی خالص آب کاری کنند چرا که حجم نقره غارت شده از ایران به قدری بزرگ بود در خزانه اسکندر نمی گنجید .

ولی در این بین داریوش سوم ،اخرین سلسله هخامنشی با گنج های خود به هگمتانه ( همدان امروزی )  رفت .

سرنوشت داریوش سوم (دارا) اخرین پادشاه هخامنشی

در سال ۳۳۳ پیش از میلاد در نبرد ایسوس ارتش اسکندر، قوای هخامنشیان به فرماندهی داریوش سوم را شکست می‌دهد

در سال ۳۳۱ پیش از میلاد قوای داریوش سوم به وسیله اسکندر مقدونی در جنگ گوگمل در شرق موصل امروزی شکست سنگینی متحمل می‌شوند.

در سال ۳۳۰ پیش از میلاد داریوش سوم کشته شده و هگمتانه فتح می‌شود، همچنین تخت جمشید به وسیله اسکندر مقدونی ویران شده و حکمرانی هخامنشیان بر ایران پایان می‌پذیرد.

گنج عظیم داریوش

بنا به اسناد تاریخی، داریوش سوم قبل از آن که بمیرد دستور داد که تمامی طلاها، نقره ها و اشیای قیمتی دیگر را در نزدیکی شهر دفن کنند. وقتی که اسکندر اقامتگاه تابستانی را به تسخیر در آورد، هیچ اثری از گنج داریوش بر جای نمانده بود.

اسکندر نیروهایش را وادار کرد هفته ها در اطراف شهر بدنبال گنج مدفون بگردند که در اصل جستجویی بی حاصل و بی نتیجه بود. این گنجینه ی بزرگ، به گفته ی کارشناسان حدودا نصف دارایی هخامنشیان بوده است. ۲۵۰سال بعد، سردار رومی مارکوس لیزینیوس کراسوس به جستجوی این گنجینه ی طلا پرداخت و برای آن حتی با پارت ها، یکی دیگر از اقوام آسیای صغیر وارد جنگ شد و به نتیجه ای نرسید.

بعد از او، پارت ها، سرداران رومی ژولیوس سزار، مارکوس آنتونیوس و همچنین امپراتور روم، نرون نیز، همگی به دنبال گنج داریوش گشتند و به هیچ نتیجه ای نرسیدند. آخرین بار که تلاشی برای پیدا شدن این گنج صورت گرفت،

در سال ۱۹۷۳ (۱۳۵۲ شمسی) شاه وقت ایران دستور کاوش این گنج را داد؛ یک هیئت آمریکایی با پیشرفته ترین تجهیزات حفاری و اکتشاف به کاوش پرداختند ، اما نتوانست گنج را پیدا کنند.

البته کاوش های ان زمان با زمان حال بسیار متفاوت بوده چرا که در ان زمان از دستگاههای طلا یاب و گنج یاب خبری نبوده. چه بسا شما یابنده با ارزش ترین گنج جهان باشید. برای اطلاع از دقیق ترین قیمت های دستگاه ها کلیک کنید( قیمت فلزیاب )

 

امتیاز به مقاله

میانگین امتیازات ۳ / ۵٫ تعداد امتیازات ۲

اولین نفری باشید که امتیاز می دهید

نوشته های مشابه

‫8 دیدگاه ها

  1. گنج داریوش سوم درشعاع حدود یکصد کیلومتری اطراف همدان امروزی مدفون است.براساس متون تاریخ تمدن ایران،اسکندرمقدونی بیش از هزارتالنت(واحد توزین طلا درآنزمان) ازهخامنشیان شکست خورده طلا وجواهرات غارت کرد اما قسمت اعظم گنج سلسله هخامنشیان بدستور داریوش سوم دراطراف همدان مدفون و مدفون کنندگان همگی کشته شدند تافقط داریوش سوم کبیر مکان گنج را بداند وبس.
    تاامروز این گنج پیدا نشده است وبراساس روایات متواتر،گنج بزرگ هخامنشیان درزمان زمامداری حضرت مهدی موعود برجهان،رونمایی خواهدشد.
    روایت داریم که درآن زمان ندای آسمانی خواهدرسید که خطاب به مردم میگوید؛
    بیائید وهرچقدرلازم دارید ازاین گنجینه بردارید،،این همان چیزی است که بخاطرش همدیگر را می کُشتید.
    این روایت اخیر نشان میدهد که گنج هخامنشیان بسیار عظیم است که ازمردم میخواهند هرچقدرلازم دارند بردارند…..
    به امید ظهور حضرت ولیعصر(عج) که گنج واقعی است و با قدوم بابرکتش،دنیا و ساکنانش به آرامش خواهند رسید…

    1. سلام و ادب
      دوستان اون گنجی ک در موردش حرف میزنید هم اکنون پیدا شده و در این راستا یک نفر هم کشته شده و عده ای دنبال تاراج اون هستن و در اطراف اصفهان میباشد، چند نفر اعم از بازنشستگان میراث فرهنگی تهران، دونفر اصفهانی و چند لر موفق ب پیدا کردن این دفینه شدند ک همون لحظه یکی از اونا از خوشحالی سکته زده و مرده ک بعد ازون نتونستن دوباره برن اونجا

  2. البته خیلی از گنج هامون هنوز کشف نشدن. باارزش ترین گنج جهان به نظرم کوه نور و الماس نور هست که چپاول شد

    1. سلام دوست عزيز ببين به دستگاههايى كه داخل ايران هست چيزى جز اسباب بازى نيستن همين
      فقط چن نمونه خيلى كم وجود دارن كه واقعاً درست هستن و براى اينكه باخيال راحت پولتون رو حروم نكتبد و گير آدمهاى شياد نيوفتى هروقت فروشنده دستگاه روباخوده شما توى طبيعت آزمايش كرد يااينكه خوده شما چيزى رو توى عمق زمين ببينيدبازم مبگم عمق بالاى ٣متر انداختيد و ايشون بدون اينكه بدون شما فلزروكجا مدفون كرديد بادستگاه پيدا كرد اون درسته بخريدش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 3 =